Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cafeaua viselor trecute

Cum să-ți faci viața mai frumoasă

Să trăiești nu e lucrul acela simplu și frumos, despre care tot vorbim, ci este acea experiență care nu trebuie,...

Continuare...


Powered by

Cafeaua viselor trecute

Sorin Tudorde @
6 August 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O serie de picturi în cafea realizate pe hârtie veche de aproape un veac.

Da, exact: aceste picturi sunt realizate cu cafea, pe coli de hârtie ce au aproape 100 de ani. Hârtii pe care artistul Michael Aaron Williams le-a găsit într-un vechi magazin ce a aparținut străbunicilor săi.

“Sunt pagini zăceau în acea clădire veche de peste 100 de ani. Timpul a adăugat ani și ani de urme pe ele, așa încât, atunci când le pictez, scot în evidență o operă de artă în sine.”

“Cafeaua este un mediu de lucru minunat deoarece are o culoare organiză naturală. Pare a se potrivi perfect în culoarea hârtiei vechi. Și se poate folosi la fel ca acuarela. Doar că este mai ieftină și miroase foarte bine.”

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.