Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Bucuria culorilor

Diktator

Joi, 06 martie 2014, ora 19:00, Galeria de Artă Contemporană ArtXpert vă invită la vernisajul expoziţiei de grup Diktator, cu...

Continuare...


Powered by

Bucuria culorilor

Sorin Tudorde @
17 April 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Câteva imagini minunate de la Festivalul Hindus al Culorilor.

În fiecare an, hindușii din lumea întreagă sărbătoresc venirea primăverii în cadrul festivalului Holi, cunoscut și ca Festivalul Culorilor. De obicei Festivalul durează două zile, timp în care, adulți și copii, bogați și săraci, se bucură aruncând unul în altul cu praf colorat. Anul acesta, Festivalul Culorilor a avut loc la sfârșitul lunii martie. Imaginile de mai sus sunt de la Templul Krishna din Utah, SUA, iar imaginile care urmează sunt filmate pe străzile din Mumbay, India.

(via: Huffington Post și Colossal)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.