Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

București: scurt ghid de optimism

Fericirea este alcătuită dintr-un șir de plăceri mărunte

15 gânduri despre dragoste și viață. Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul...

Continuare...


Powered by

București: scurt ghid de optimism

Sorin Tudorde @
11 July 2013

Despre “latura pozitivă și optimistă a Bucureștiului”.

În martie 2012, artistul Cristian Vasile (Igu, după cum mai este cunoscut) a lansat pe facebook București Optimist, un proiect care, în scurt timp, a câștigat inimile (și admirația) iubitorilor de frumos.

“Încerc de câteva săptămâni să iau Bucureștiul la pas, într-un ritm cât mai lent, singur, și încerc să-l văd ca și cum aș fi un turist. Așa cum fac atunci când sunt în vacanță vizitând orașe străine. Am început să mă uit din ce în ce mai mult în sus, să văd detalii pe care nu le văzusem până acum sau le uitasem. Încerc să mă depărtez cât pot de mult de bulevarde și să mă pierd pe străduțe cât mai mici, luând spontan decizia de a coti la stânga sau dreapta. Am hotărât să documentez foto plimbările mele și să încerc să descopăr latura pozitivă și optimistă a Bucureștiului.”

Mai multe imagini (și mai mult optimism) pe București Optimist.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri