Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

BucharEST International Film Festival

Nina Cassian: marea seducătoare a literaturii române

Ce au în comun Ion Barbu, Marin Preda, Nicolae Breban și Vladimir Colin? Dragostea pentru o singură femeie: Nina Cassian....

Continuare...


Powered by

BucharEST International Film Festival

Sorin Tudorde @
9 April 2011

BucharEST International Film Festival – B-EST IFF – se desfășoară în perioada 11-17 aprilie 2011 și oferă publicului bucureștean filme premiate la marile festivaluri de profil.

Selecția fimelor acestora a fost realizată de Andrei Crețulescu, iar programul complet poate fi vizualizat pe pagina de facebook a B-EST IFF.

Biletele de intrare la festival vor fi puse in vanzare la casele celor trei sali de cinema – Studio, Noul Cinematograf al Regizorului Roman si Sala Elvira Popescu din incinta Institutului Cultural Francez – si vor avea preturile standard percepute de acestea, intre 7 si 10 lei. Pentru studenti, in limita locurilor disponibile, accesul este gratuit la Cinema Studio.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri