Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

BucharEST International Film Festival

Festivalul de Muzică Veche Miercurea-Ciuc: 14-17 iulie 2016

“Fiecare om poartă în sinea lui contradicţia dintre efemer și etern. Când ascultăm sau cântăm muzica purtătoare de valori eterne,...

Continuare...


Powered by

BucharEST International Film Festival

Sorin Tudorde @
9 April 2011

BucharEST International Film Festival – B-EST IFF – se desfășoară în perioada 11-17 aprilie 2011 și oferă publicului bucureștean filme premiate la marile festivaluri de profil.

Selecția fimelor acestora a fost realizată de Andrei Crețulescu, iar programul complet poate fi vizualizat pe pagina de facebook a B-EST IFF.

Biletele de intrare la festival vor fi puse in vanzare la casele celor trei sali de cinema – Studio, Noul Cinematograf al Regizorului Roman si Sala Elvira Popescu din incinta Institutului Cultural Francez – si vor avea preturile standard percepute de acestea, intre 7 si 10 lei. Pentru studenti, in limita locurilor disponibile, accesul este gratuit la Cinema Studio.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.