Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Box si hip-hop pe fundal de muzica clasica

Șapte imagini pentru dependenții de social media

Să ne mai și amuzăm, O serie de imagini în care, poate, vă veți recunoaște fiecare amicii (pentru că, nu-i...

Continuare...


Powered by

Box si hip-hop pe fundal de muzica clasica

Sorin Tudorde @
26 January 2011

Coregraful Mourad Merzouki se întoarce la Bucureşti cu cea mai nouă creaţie a sa, spectacolul Boxe Boxe.

“Într-un decor detaşabil, compus din elemente de fier forjat, mănuşile roşii de box sunt marionete într-un teatru de păpuşi atipic: un ring de box. Loviturile de dreapta şi de picioare sunt executate cu precizie dar îmbrăcate în dans, într-o poezie a mişcărilor. Nu suntem departe de Chaplin din Lumières de la ville, iar umorul şi agilitatea dansatorilor aduc spectacolului căldura unui divertisment fin pentru întreaga familie.”

“Boxe Boxe îmbină energia din hip-hop cu mişcări de box pe un fundal de muzică clasică, cântată live de cvartetul de corzi Debussy. Muzica ajunge de la Schubert la Gorecki, trecând prin Glass, iar rezultatul este un spectacol exuberant, plin de umor şi poezie.”

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, telefon: 021 313 63 48. Preţul biletelor: între 20 şi 40 RON, reducere pentru elevi, studenţi, pensionari: 10,50 RON.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.