Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Bjork: respect!

Seară japoneză la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Vineri, 17 mai, ora 19.00 va avea loc la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr. 38) o...

Continuare...


Powered by

Bjork: respect!

Sorin Tudorde @
1 August 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Björk le sugerează piraților online să spargă aplicația iPhone prin care își promovează noul album.

Recunosc, îmi place Björk. Mult. Iar acum am un motiv să îmi placă și mai mult: întrebată cum se pot împăcă valorile punk – pe care artista islandeză continuă să le promoveze și astăzi – cu faptul că noul său album este promovat prin intermediul aplicației Biophilia – aplicație disponibilă doar în iTunes Store – artista islandeză a răspuns:

“Probabil că nu ar trebui să spun asta, însă am încredere că pirații din mediul online nu vor sta cu mâinile legate la spate.”

Mai mult, Björk a dat de înțeles că aplicația Biophilia a fost “special concepută pentru a putea fi portată pe dispozitive mai ieftine”, întârind astfel, o dată în plus, unda verde acordată hackerilor.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.