Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Bienala de gravură în imagini

O lecție din abecedarul celor șapte ani de-acasă

Mă întorc uneori în anotimpuri de suflet, loc unde-mi dorm amintirile despre oameni dragi, suflete care mă privesc dintr-un cer...

Continuare...


Powered by

Bienala de gravură în imagini

Sorin Tudorde @
17 October 2014

Un eveniment pentru toți iubitorii de frumos: Bucharest International Print Biennale 2014.

Până pe 19 octombrie puteți vizita – la galeria Căminul Artei (str. Biserica Enei, nr. 16, sector 1, Bucureşti) – Bucharest International Print Biennale 2014 (BIPB), un eveniment care vă oferă posibilitatea de a redescoperi imaginea gravată și de a afla cum a reuşit să treacă testul timpului şi să se impună ca formă de manifestare în arta actuală.

Bucharest International Print Biennale este un eveniment cultural important care, încă de la prima sa ediție, reușește să ofere iubitorilor de frumos lucrări ale unor artiști importanți din România și de peste hotare, în cadrul unui necesar exercițiu sufletesc și cultural.

Și, nu în ultimul rând: în mare măsură, apariția BIPB în peisajul cultural bucureștean este rodul muncii și pasiunii unui singur om: Anca Boeriu.

BIPB-1

BIPB-2

BIPB-3

BIPB-4

BIPB-5

BIPB-6

BIPB-7

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri