Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Biciclete si poezie

Fuzjko Hemming: o mare pianista pe scena Ateneului Roman

Duminică, 4 noiembrie 2012, de la orele 19.00, Ambasada Japoniei și Filarmonica “George Enescu” invită publicul bucureștean la Ateneul Român, la...

Continuare...


Powered by

Biciclete si poezie

Sorin Tudorde @
18 August 2011

Danny MacAskill transformă mersul pe bicicletă în poezie vizuală.

Despre Danny MacAskill am mai scris. Și, probabil, voi mai scrie. Pentru că incredibilul său talent este, deopotrivă, prilej de uimire și de bucurie. Cea mai recentă demonstrație a sa poartă numele de Revoluția industrială și a fost filmată în partea rurală a Scoției. Priviți-l pe Danny. Alte cuvinte nu își mai au rostul.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.