Best regards pentru profesorul Traian Anghel

Încep cu “best regards” pentru că este formula de încheiere a oricărui email pe care îl trimit. O formulă pe care o folosesc de vreo… 10 ani. Adică fix din perioada liceului, cand am schimbat primul email cu profesorul de fizică, domnul Traian Anghel. Atunci am văzut ce simplă și frumoasă poate fi politețea: în incheierea scrisorii electronice, dascălul meu a folosit aceste doua cuvinte.

Recunosc: m-am bucurat ca un copil când am descoperit proiectul “Dascali minunați, vă mulțumim”. Și mi-am spus că trebuie să trimit și eu o scrisoare de mulțumire. Numai că nu știu pentru ce aș putea mulțumi. Pentru faptul că severul profesor de fizică m-a învățat că se pot face glume bune? Pentru eleganța și diplomația cu care te făcea să intri în pământ de rușine atunci când o luai pe câmpii? Pentru faptul că m-a învățat că fizica înseamnă mai mult de câteva formule inșiruite cu creta pe tabla unei săli de clasă? Pentru că prin clasa a X-a mi-a spus că m-ar coafa să mai pun mâna să citesc și eu ceva, iar acel ceva să nu fie ProSport-ul? Aș putea să fac asta și să mulțumesc pentru fiecare replică, sfat sau notă de 4 pe care mi-a dat-o.

Dar înainte de toate vreau să-i mulțumesc pentru că a fost un adevărat model pentru mine și pentru că perioada liceului ar fi fost mult mai palidă fără prezența dumnealui în spatele catedrei de fizică.

Vă multumesc, domnule profesor Traian Anghel de la “Anghel Saligy” Brăila.

Best regards,

Andrei Cismaru
Blog | Twitter | Facebook | Linkedin

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

WebCultura

Recomandări

Un comentariu

  1. […] pot spune ca ma mandresc sa fiu printre primii care au avut ocazia sa multumeasca. Voi? Cui multumiti? Posted in atitudini Tags: echipa2, internship 2.0, multumire, profesori, […]

Adaugă comentariu