Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

BEST Film Festival, editia V

Haosul ascuns

Trei citate, patru fotografii. “Nu poți rămâne niciodată cu o singură prezență, nu te poți dărui niciodată unui singur lucru....

Continuare...


Powered by

BEST Film Festival, editia V

WebCulturade @
9 April 2012

In luna mai, la Braşov, va avea loc cea de-a V-a ediţie a BEST Film Festival.

Esti amator? Concursul de anul acesta se adresează exclusiv tinerilor amatori si te invitam sa participi! Regulamentul, formularul de înscriere şi celelalte detalii le poţi găsi pe bestfilmfestival.ro, iar înscrierea filmului se face pe BFF.transfer.ro. Tema de anul acesta este studenţia iar cele trei categorii ale concursului sunt: ficţiune, documentar şi animaţie.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Esti profesionist (în devenire)? Programul evenimentului va conţine selecţii cu cele mai bune scurt-metraje realizate de studenţii  de la şcolile de regie/ film/ arte vizuale iar cel mai votat va primi premiul publicului. Scurt-metrajele selectate vor fi promovate în evenimentele următoare dar şi în turneu.

Termen limită: 3 mai 2012. Curierat: BFF.transfer.ro.

BEST Film Festival (BFF) este un eveniment cultural dedicat filmului şi artelor conexe cinematografiei organizat de studenţi  pentru studenţi. Misiunea festivalului, precum şi a celorlaltor evenimente organizate de BEST, este de a întâmpina şi ajuta  diverse probleme ale studenţilor; în acest caz posibilitatea de afirmare într-un mediu opac, ascuns după cortinele succesului,  în lumea regiei şi creaţiei de filme. Prin acest eveniment încurajăm tinerii la creaţie prin film şi promovăm scurt-metrajele  studenţeşti româneşti dar şi internaţionale.

BFF oferă o cale de comunicare, de a spune o poveste şi este un motiv în plus pentru cinefili de a încerca ceva insuficient  promovat – scurt-metrajul studenţesc. Intrarea este liberă.

Despre autor

Comentează

Parteneri