Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

BEST Film Festival 2012

Fii tu insuti!

Cum să scapi de etichete și etichetări? O fetiță este întrebată la școală ce vrea să se facă atunci când...

Continuare...


Powered by

BEST Film Festival 2012

WebCulturade @
16 May 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

De vineri, 18 mai, până duminică, 20 mai, vă invităm la BEST Film Festival 2012.

BEST Film Festival (BFF) este un eveniment cultural dedicat filmului şi artelor conexe cinematografiei organizat de studenţi pentru studenţi. Misiunea festivalului, precum şi a celorlaltor evenimente organizate de BEST, este de a întâmpina şi ajuta diverse probleme ale studenţilor; în acest caz posibilitatea de afirmare într-un mediu opac, ascuns după cortinele succesului, în lumea regiei şi creaţiei de filme. Prin acest eveniment încurajăm tinerii la creaţie prin film şi promovăm scurt-metrajele studenţeşti româneşti dar şi internaţionale. BFF oferă o cale de comunicare, de a spune o poveste şi este un motiv în plus pentru cinefili de a încerca ceva insuficient promovat – scurt-metrajul studenţesc.

Cine vine însoţit de prieteni primeşte mai multe locuri în sală, pentru că intrarea este liberă!

Iată programul ediţiei a V-a a BFF:

Vineri, 18 mai de la 19:00: Deschiderea oficială; Proiecţii speciale şi Q&A cu realizatorii filmului; În premieră în Braşov: Bee Moldovan (documentar, 57 min, 2010, Republica Moldova/ Franţa).

Sâmbătă, 19 mai de la 17:30: Proiecţii speciale; Proiecţii din concurs.

Duminică, 20 mai de la 17:30: Proiecţii speciale; Proiecţii ale filmelor câştigătoare; Gala de premiere; iar de la 21:00: Movie Soundtrack Party – La Comitet.

Programul va conţine scurt-metraje din concurs realizate de amatori şi selecţii de scurt-metraje de la: Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale”; Universitatea Hyperion; Universitatea Babeş Bolyai; Festivalul FILMMIC; Campus Movie FEST ş.a.

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.