Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Berlin

București: scurt ghid de optimism

Despre “latura pozitivă și optimistă a Bucureștiului”. În martie 2012, artistul Cristian Vasile (Igu, după cum mai este cunoscut) a...

Continuare...


Powered by

Berlin

Sorin Tudorde @
4 October 2012

O călătorie prin Berlinul de astăzi.

Pe 3 octombrie 2012 s-au sărbătorit 22 de ani de ani de la reunificarea Germaniei. Iar pe 9 noiembrie 23 de ani de la căderea Zidului Berlinului.

“Deşi au trecut 22 de ani de la unificarea Germaniei, între partea occidentală şi cea răsăriteană a ţării continuă să existe un decalaj. Asta demonstrează, de exemplu, discuţiile aprinse legate de diferenţa existentă între pensiile mai mici din est, faţă de cele din vest. Mulţi cetăţeni consideră aceste diferenţe ca o mare nedreptate. Ministrul federal de interne a declarat că abia după alegerile generale care vor avea loc anul viitor se va putea face ceva în vederea rezolvării acestei probleme.” (RFI)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.