Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Beliv: creativitate si design

Îmi voi ascunde dragostea în mare

Îmi voi ascunde dragostea în mare. Când o privești, albastrul său să-ți aducă aminte de culoarea sufletului meu! Valurile ei...

Continuare...


Powered by

Beliv: creativitate si design

Sorin Tudorde @
30 August 2012

Două tinere creatoare de modă și o colecție de poveste.

Beliv este un nume care încearcă astăzi să-și croiască propriul drum în industria modei. În spatele său, Emilia Tudoran și Iulia Ghenea, două tinere creatoare care au absolvit secția de Modă și Design a Universității de Artă în anul 2011.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Creațiile pe care le vedeți fac parte din Lapin d’été, prima colecție Beliv. O colecție plină de imaginație care se așterne în fața ochilor îmbinând realul și imaginarul, creația grafică și creația vestimentară. O colecție care ne poartă printr-o poveste, aducându-ne, vrem, nu vrem, un zâmbet de bucurie pe buze.

(via Not Just a Label)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. cuciureanu ancuta stefana

    dragut dar nu toate

Comentează

Parteneri