Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Be your own DJ

Visând prin Barcelona

O scurtă și frumoasă filmare. Pentru toți aceia care iubesc Barcelona. O filmare realizată de Brandon Li în timpul Sărbătorii...

Continuare...


Powered by

Be your own DJ

Sorin Tudorde @
2 May 2012

O aplicație online gratuită, pentru toți iubitorii de muzică.

Be your own DJ este o aplicație online gratuită creată de Marius Andreiana. O aplicație care îți permite, în doar câteva secunde, să selectezi muzica preferată de pe youtube în funcție de criteriile dorite, să îți alcătuiești propriul playlist, să îl salvezi în orice ordine vrei și să îl poți oferi (dacă vrei) și celorlați prin intermediul social media. Mai puțin “inginerește” lucrurile se traduc așa: vi s-a întâmplat vreodată ca la o petrecere, la birou sau, pur și simplu acasă să deschideți clipuri de pe youtube intr-o mulțime de ferestre pentru a vă putea bucura de câteva momente de muzică? Dacă răspunsul este afirmativ, ei bine, Be your own DJ rezolvă toată această batăie de cap în doar câteva secunde.

Be your own DJ este, așa cum deja am spus, o aplicație gratuită. Ba chiar mai mult: o poți testa fără a ți se cere  date personale. Alte avantaje: “crossfade si loop-ing pt petreceri; poti salva si share playlists; se pot schimba ordinea melodiilor cu drag’n’drop; poti cauta dupa artisti, si vedea similar artists; poti face drag’n’drop la un artist in lista pentru a adauga multe melodii deodata; poti face un playlist pentru acasa/birou cu 100 melodii in 5 secunde: cauta un artist, si apoi “Add songs & similar artists”; totul este legal”.

Eu tocmai m-am jucat puțin cu Be your own DJ și, la cât mă pricep eu, mie mi-a plăcut. Motiv pentru care va recomand să o încercați și voi.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri