Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Barbie si surasul din plastic al Mona Lisei

Un test de cultura generala in opt fotografii

Celebrele fotografii ale unor personalități mai mult decât celebre. Irving Penn este unul dintre cei mai renumiti fotografi ai secolului...

Continuare...


Powered by

Barbie si surasul din plastic al Mona Lisei

Sorin Tudorde @
26 April 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Este pentru prima dată când pe WebCultura scriem despre o expoziție de jucării. Iar acest lucru se datorează faptului că, la târgul de jucării din New York, producătorul celebrelor păpuși Barbie a anunțat că, în luna iulie, va lansa trei noi modele inspirate din lucrările lui Leonardo da Vinci, Gustav Klimt și Vincent Van Gogh.

Acum, chiar nu știu ce să spun: pe de o parte, surâsul Mona Lisei parcă nu se potrivește deloc cu plasticul; pe de altă parte, dacă tot vorbim despre cultura Barbie și “binefacerile” acesteia, s-ar putea ca măcar intenția să fie lăudabilă…

Voi ce ziceți?

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Mie mi-e teama de ce a facut Barbie din fetitele generatiilor de atunci si de acum. Toate isi doresc un trup perfect, un Ken cu masina roz, haine cat mai multe si un palat doar al lor! Nu e nicio Barbie care citeste sau merge la muzeu. Ba mai mult in expozitia de care spui tu, Sorin, Barbie si-a facut haine trendy din tablourile si motivele specifice puctorilor celebri. Ca sa arate ca e si ea culta, atunci cand merge in club:)))

    P.S Eu personal, mi-as lua Barbie Klimt, e singura care ar fi fost pe placul artistului:)))

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.