Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Banksy pentru iPhone

Flamenco modern, la Intalnirile JTI

JTI Romania va invita la cea de-a cincisprezecea editie a Intalnirilor JTI. In acest an, artistii dansatori si coregrafi Maria...

Continuare...


Powered by

Banksy pentru iPhone

Sorin Tudorde @
28 July 2011

Bansky. Acum și pe iPhone-ul tău.

Banksy Locations este o aplicație pentru iPhone care, pe baza locului în care te afli, îți indică unde se află cele mai apropiate lucrări ale lui Banksy. Și, evident, îți oferă indicațiile de trafic pentru a ajunge la ele.

Iar pentru aceia care nu se află în apropierea vreunei lucrări, aplicația conține o galerie cu imagini ale lucrărilor lui Banksy, însoțită de informații pentru fiecare lucrare.

Și, cum în România, aplicația ar fi de folos doar pentru a privi galeria, vă invit ca, după spotul de prezentare al aplicației, să vedem și noi cum se văd, din stradă, câteva dintre lucrările lui Banksy.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.