Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Bancheta din spate

Tango primitivo

Ceainaria Infinitea va invita luni, 12 noiembrie, ora 20:00, la un ceai fierbinte in acorduri de tango argentinian! Interpreteaza vocal-instrumental...

Continuare...


Powered by

Bancheta din spate

Sorin Tudorde @
1 February 2012

Un bagaj întreg cu amintiri. Acolo, pe bancheta din spate.

From the Back Seat of My Car este titlul unui ciclu de fotografii al artistei de origine spaniolă Alicia Rius. Fotografii ale unor autoturisme abandonate. Fotografii de pe bancheta din spate…

“Prima mașină pe care am găsit-o a fost una de culoare roşie. Apoi, într-o altă zi, în timp ce eram la volan, am văzut o altă maşina abandonată. Eu nu le-am căutat niciodată. De fapt, cred că ele m-au găsit pe mine. Și m-am gândit la o modalitate de a imortaliza frumusețea lor. Și de a transforma tinicheaua în ceva romantic.”

(via PetaPixel)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.