Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

B. De la Banksy

Barbati vs. femei: testul fotografiilor

Un test de “reflexe sociale” pentru bărbați. Dar și pentru femei. Priviți imaginea următoare. WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră....

Continuare...


Powered by

B. De la Banksy

Sorin Tudorde @
11 December 2011

Două noi lucrări semnate de Banksy.

Nu am mai scris de ceva vreme de Banksy. Însă, nu pentru că l-am aprecia mai puțin. Ci pentru simplul motiv că, în ultima vreme, Banksy nu a mai fost chiar așa “productiv”.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Biplanul a apărut recent în Liverpool (pe strada Rumsford, mai exact; iar dacă doriți ceva chiar mai exact, aveți aici harta locației).

Și o imagine de ansamblu a biplanului. 🙂

Și, un amănunt: Banksy a desenat un biplan asemănător și în Londra.

Iar dacă vorbim de Londra, ajungem și la cea de a doua creație a lui Banksy. O lucrare dedicată Black Friday (o zi a reducerilor de prețuri organizată în ultima vineri a lunii noiembrie și care, în care în acest an, a fost organizată și în România).

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri