Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Avem, noi, oare, echilibru?

“Înainte, viața se trăia, acum trebuie să-i găsești o justificare”

Despre femeia timpurilor moderne. Și despre dragostea timpurilor moderne. “Eşti încă tânără și poți să-ți refaci viața…” “Ideea e că...

Continuare...


Powered by

Autor: Leonte Eleny

Avem, noi, oare, echilibru?

Leonte Eleny26 June 2018

Cu toții am avut o Balerină, în sufletul nostru. Cine este Balerina ta?

A mea, seamănă cu Călătorul meu, cel puțin vreau să semene. Încă nu am întâlnit-o. Dar, o voi face, curând. O voi venera. O voi iubi. Voi scrie despre ea, dar niciodată nu o voi povesti. Ea va rămâne Secretul meu. Plăcerea mi-o cunoaște cineva, dar nu va ști niciodată, despre Balerină. Nu va ști cât o iubesc. Nu o cunosc, dar iubesc imaginea ei. Nu are o formă, dar îi iubesc suflul.

Balerino, dansează printre molecule, aleargă printre suflete, căci esti liberă precum, chiar acestea.

Draga mea, fă salturi până în inima mea! Știu că este greu. Dar mai știu că se poate atașa. Știu că este rece, dar tu o poți încălzi. Știi că te iubesc.
Fii dansatoarea Sufletului meu! Iubește, la rândul tău, pianul, arta, muzica, culorile, tablourile, sunetele, oamenii, viața! Iubește-te, în primul rând pe tine! Nu vreau să mă iubești, căci o fac eu pentru amândoi!

O melodie, fără cuvinte, o atingere, fără sentimente. Balerino, te iubesc!
Paradoxal, nu pot iubi, dar gândul la tine îmi înmoaie controversele.

Ascult atâtea sunete, toate sunt monotone, dar tu le simți atât de bine, Balerino, întoarce-te!

Nu te opresc, pleacă cât de departe simți! Mereu vei fi în gândul meu! Vei fi mereu Plăcerea mea. Vei fi mereu Vinovăția mea. Vei fi mereu Gândul cel mai obraznic, dar cuminte.

Aleargă prin oameni, hrănește-i cu mișcările tale! Arată-le plăcerea unei atingeri!

Adio! Te iubesc!

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Leonte Eleny

Leonte Eleny

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri