Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Autoportrete onirice

La TIFF 2013, JTI prezinta Dancing on broken glass

JTI Romania este pentru a patra oara consecutiv partener al Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). In cadrul editiei din...

Continuare...


Powered by

Autoportrete onirice

Sorin Tudorde @
28 June 2011

Ce ar fi dacă am putea cunoaște oamenii după visurile lor?


Nu cu mult timp în urmă prezentam pe WebCultura zece autoportrete uluitor de creative realizate de francezul Pierre Beteille. Astăzi vă prezint un altfel de autoportrete creative. Realizate tot de un fotograf. Sau, mai corect spus, o fotografă: Rosie Hardy.

Specializată în fotografie comercială, englezoiaca Rosie Hardy ne invită să o cunoaștem printr-o serie de autoportrete onirice de o sensibilitate aparte. Sunt imagini pe care le recunoaștem și în care ne recunoaștem și stări prin care (sau pe lângă care) am trecut cu toții. Sunt, pur și simplu, fotografii ale unor crâmpeie de visare. Iată câteva dintre acestea.

(click pe imagini pentru mărire)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.