Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Autoportrete in avion. In stil flamand

Când nu se face un flashmob

O doză de umor negru. În scop educațional. Există câteva variante pe care astăzi le folosește orice “publicitar respectabil” atunci...

Continuare...


Powered by

Autoportrete in avion. In stil flamand

Sorin Tudorde @
12 April 2012

Ce face artistul, în avion, atunci când se plictisește? Se fotografiază.

O serie de autoportrete realizate de către artista americană Nina Katchadourian cu ajutorul prosoapelor de hârtie, paharelor de plastic și altor “accesorii” găsite în avion, în timpul unui zbor de 14 ore.

“În timp ce mă aflam în toaleta avionului, mi-am pus pe cap, spontan,  o bucată de hârtie igienică și m-am fotografiat în oglindă. Imaginea mi-a amintit de portretele flamande ale secolului XV. Așa că am decis să profit de zborul lung de la San Francisco la Auckland și să fac mai multe fotografii făcute în acest stil, mizând pe faptul că vor exista lungi perioade de timp în care nimeni nu va folosi toaleta.”

Pagini: 1 2 3

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri