Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Autoportret: creativitatea si intelepciunea unei vieti

Viață ușoară

O poveste pentru copiii inteligenți. Și pentru părinții lor. Dacă tot am văzut “perlele” de la Evaluarea Națională la proba...

Continuare...


Powered by

Autoportret: creativitatea si intelepciunea unei vieti

Sorin Tudorde @
16 July 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Autoportretele creative ale unui artist în vârstă de 65 de ani.

Artistul olandez Teun Hocks s-a născut în anul 1947 în Leiden. A început să fotografieze în anul 1961. Lucrările pe care vi le prezentăm în cele ce urmează sunt autoportrete ale lui Hocks, realizate, deopotrivă, cu ajutorul picturii și fotografiei.

“Totul începe cu un fundal pe care îl pictez sau, în funcție de necesitate, îl construiesc. Apoi îmi fac o fotografie alb-negru pe care o măresc. După care transform imaginea în tonuri sepia. Iar după aceasta, pictez totul în ulei. Pictez char totul, iar vopseaua fiind transparentă, fotografia mea se poate observa dedesubt.” (Teun Hocks)

Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.