Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Autoportret: cinci ani din viata mea

Zilele de 24 si 31 decembrie 2012 vor fi zile libere

Zilele de 24 şi 31 decembrie 2012 au fost declarate de Guvern drept zile libere. Decizia este valabilă pentru salariații...

Continuare...


Powered by

Autoportret: cinci ani din viata mea

Sorin Tudorde @
29 August 2012

Cinci ani din viață. În doar patru minute.

În data de 25 august 2007, Mike a început proiectul său fotografic: câte un autoportret în fiecare zi. În luna august 2012 (cinci ani mai târziu mai exact), Mike a considerat că este cazul să realizeze un time-lapse cu ajutorul tuturor autoportretelor din această perioadă. Iar rezultatul este destul de uimitor.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Desigur, ideea nu este nouă (puteți, de pildă, să vedeți un proiect asemănător aici), însă modul în care este realizată – faptul că Mike a reușit să creeze impresia de mișcare și chiar unele glume prin înlănțuirea cronologică a fotografiilor – transformă montajul lui Mike într-un moment video foarte agreabil.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri