Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Aurora boreală

Atunci și acum

E vital, din când în când, în miezul zilei, să ne permitem luxul unei detașate contemplări, aruncând o privire senină...

Continuare...


Powered by

Aurora boreală

Sorin Tudorde @
14 December 2011

Minunatele imagini ale unui “fotograf de aurole”.

AURORĂ, aurore, s. f. 1. Interval de timp, înainte de răsăritul soarelui, când există o lumină difuză în atmosferă; lumină roșie-portocalie a soarelui din acest interval de timp. ◊ Auroră boreală (sau polară, australă) = lumină difuză, verde sau roșiatică, care apare ca un arc în timpul nopții pe bolta cerească, în regiunile polare.

Despre aurora boreală (și hotelul din care puteți să o vedeți), am mai scris. Iată astăzi câteva dintre minunatele fotografii ale japonezului Noboru Sakamoto. “Fotograf de aurore”, după cum singur se autodenumește.

Sunt fotografii ale unui vis. Pentru că, pentru cei mai mulți dintre noi, este greu de imaginat că o asemenea frumusețe există în realitate.

Mai multe fotografii ale lui Noboru pe site-ul său și pe pagina de Google+.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.