Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Astazi si astazi si astazi. Traieste-ti viata. In fiecare zi

Un test de cultură în zece postere

Câte dintre mesajele ascunse puteți recunoaște? De Ziua Națională a Științei, designerul indian Kapil Bhagat a adus un omagiu unora...

Continuare...


Powered by

Astazi si astazi si astazi. Traieste-ti viata. In fiecare zi

Sorin Tudorde @
16 May 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Când a împlinit 30 de ani, Jonathan Harris a început un ritual simplu: acela de a face o fotografie în fiecare zi și de a posta-o pe propriul site, înainte de culcare.

“Indiferent de ceea ce faci în viaţă, de ceea ce creezi, de ce carieră ai, de faptul că ai familie sau copii sau de faptul că ai o mulțime de bani… cea mai mare creaţie a ta va fi, întotdeauna, chiar povestea vieții tale. Pentru că este ca un recipient care conține toate celelate lucruri.”

După ce v-am prezentat minunatul proiect We feel fine, astăzi vă prezint un nou proiect al artistului Jonathan Harris. Un proiect numit simplu, Today: de pe 27 august 2009 și până pe 12 noiembrie 2010, Jonathan a făcut câte o fotografie în fiecare zi și a postat-o pe site-ul sau.

“Am vrut să găseasc o cale de a trăi mai mult momentul, de a trăi mai mult fiecare zi; o cale de a înțelege timpul mai bine și de a-mi înțelege viața mai bine. Practic, o cale de trăi mai bogat ca ființă umană și nu doar ca om care muncește.”

Întreaga galerie de imagini o găsiți aici. Iar în continuare, iată un scurt film realizat de regizorul Scott Thrift după imaginile din cadrul proiectului Today. Priviți-l: este un film despre viața fiecăruia dintre noi. Așa cum ar merita – și am merita – să o trăim.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.