Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ascultă-mă!

10 lucruri mai puțin știute despre căsătorie

Ei bine… 1. Știe toată lumea: ceremonialul căsătoriei se sfârșește cu sărut (momentul acela în care “mirele poate săruta mireasa”)....

Continuare...


Powered by

Ascultă-mă!

Sorin Tudorde @
10 April 2015

Nimeni nu poate opri să visezi. Însă a visa nu este îndeajuns…

“Ascultă-mă: nu vei reuși în viață doar pentru că te trezești la cinci dimineața. Alții se trezesc la ora patru. Oamenii trudesc din greu în fiecare zi. Însă nu poți presupune că doar pentru faptul că muncești din greu vei reuși în viață: oamenii îți vor spune că ești prea scund, prea leneș sau că, pur și simplu, nu vei reuși.

Nu îi asculta! Cuvintele lor se vor strecura printre gândurile tale, încercând să te controleze. Cu toate acestea, crede-mă: nimeni nu poate opri să visezi. Însă a visa nu este îndeajuns…

Trezește dimineața cu gândul că această lume nu îți datorează nimic: trebuie să lupți în fiecare zi pentru a te convinge că tu ești suficient de bun. Și, într-o zi, vei avea în sfârșit oportunitatea de a dovedi tuturor că ei sunt cei care s-au înșelat.

Și eșuezi. Însă acesta este un lucru bun. Pentru că modul în care reacționezi la eșec va dovedi dacă ești cel ce abandonează sau chiar ești un învingător. Și, crede-ma, dacă faci ceea ce iubești, nu te vei da bătut niciodată. Și îți vei da seama că dacă ai suferit un eșec, asta nu înseamnă că ai pierdut. Ci este doar o reamintire a faptului că trebuie să te ridici încă o dată.

Iar dacă ai curajul să încerci din nou, deja ai câștigat.”

esua

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri