Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Artistul roman care a cucerit seicii

O caruta de bani. De la Facebook

Facebook a dat, Facebook a luat, fie Facebook lăudat… Ce înseamnă mai exact “o căruță de bani”? Să începem copăcel:...

Continuare...


Powered by

Artistul roman care a cucerit seicii

Sorin Tudorde @
9 April 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Se numește Cătălin Marin, este fotograf și locuiește în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Fotografia de mai sus a fost selectată de către National Geographic în seria celor mai bune fotografii din 2011 și a câștigat premiul pentru cea mai bună fotografie în cadrul Best Asian & Oceanian Photoblog Awards.

Cătălin a plecat din România în urmă cu 11 ani. În primii ani a locuit în Bahrain, apoi s-a stabilit în Dubai. Este specializat în fotografia arhitecturală şi de interior, precum şi în portrete corporatiste şi comerciale. Lucrările sale au obținut numeroase premii și au apărut în publicații internaționale prestigioase.

Printre clienții lui Cătălin se regăsesc nume sonore ca Grand Hyatt, Virgin Australia, Dunlop, London Business School, United Colours of Benetton sau Epson.

Și, nu în cele din urmă, Cătălin este pasionat de călătorii. Iată în continuare câteva dintre fotografiile pe care le-a realizat în Islanda și Tibet.

Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.