Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Arta vazuta printr-un glob din plastic

Bărbatul Instagram

“În spatele fiecărei fete drăguțe de pe Instagram, se află un bărbat ca mine…” Câteva momente de amuzament pornite de la...

Continuare...


Powered by

Arta vazuta printr-un glob din plastic

Sorin Tudorde @
7 April 2011

La o prima vedere, lucrările semnate de Devorah Sperber par pete întâmplătoare de culoare. Cu atât mai mult cu cât sunt realizate din nenumărate bobine de ață. Însă, atunci când sunt privite printr-o sferă din plastic, pictura apare în fața ochilor, ca printr-o minune.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“Nu există un singur adevăr sau o singură realitate, iar ceea ce doresc este să subliniez continua pendulare a perceției între o realitate subiectivă și adevărul absolut”, afirma artista.

Iată, câteva dintre lucrările semnate Devorah Sperber.

Mai multe lucrari pe site-ul artistei.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri