Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Arta si revolutie

Leac pentru îngeri

Miercuri și marți, vineri și luni… Sunt tristă, dar de tine niciodată. Fug animalele speriate de minuni La care nu...

Continuare...


Powered by

Arta si revolutie

Sorin Tudorde @
19 April 2011

În data de 14 ianuarie 2011, președintele tunisian Zine El Abidine Ben Ali a fost înlăturat de la putere, după  23 de ani petrecuți în fruntea țării. Tunisia dădea astfel semnalul lanțului de revolte din țările arabe.

Pentru a celebra marea de tineri anonimi care a făcut posibilă victoria tunisiană, dar și pentru a comemora cei peste 200 de morți din timpul revoltelor, artistul francez de origine algeriană Zoo Project expune, luna aceasta, pe străzile Tunisului, sute de figuri umane în mărime naturală. Iată câteva imagini.

Mai multe imagini pe site-ul Zoo Project.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.