Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Arta picaturilor de apa

Pop-cornul și cartea

Despre cultura românului la vreme de criză. În cazul în care dorim neapărat să ne afișăm optimismul, cel mai recent...

Continuare...


Powered by

Arta picaturilor de apa

Sorin Tudorde @
2 November 2011

V-ați imaginat vreo clipă că o singură picătură de apă poate cuprinde atât de multă frumusețe?

Poftiți în lumea statuilor lichide, a creaturilor misterioase și a ciupercilor albastre, a formelor jucăușe și a clopotelor stranii, a pălăriilor nemaivăzute și caruselelor cu adevărat amețitoare. Poftiți în lumea în care imaginația capătă formă și culoare. Poftiți în lumea a picăturilor de apă fotografiate de Corrie White.

“Pasiunea mea este fotografierea picăturilor de apă. O formă de artă macro-fotografică prin intermediul căreia fiecare își poate crea propriile modele lichide și în care fiecare model este unic. O formă de artă care îți permite să experimentezi ceea ce de obicei este invizibil ochiului uman.”

Da, oricât de mult v-ar putea mira, toate aceste minunate fotografii reprezintă picături de apă (și, uneori, de lapte). Sunt fotografii care au uimit – pe bună dreptate – o lume întreagă. Priviți (click pe imagini pentru mărire).

Mai multe fotografii pe site-ul oficial Corrie White.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Neagu Rodica

    fotografiile sunt minunate...iti bucura si ochiul si sufletul.

Comentează

Parteneri