Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Arta picaturilor de apa

Plimbarea

Cu femei, despre femei. O scurtă animație despre înaintarea în vârstă în care, probabil, se vor recunoaște multe dintre femei....

Continuare...


Powered by

Arta picaturilor de apa

Sorin Tudorde @
2 November 2011

V-ați imaginat vreo clipă că o singură picătură de apă poate cuprinde atât de multă frumusețe?

Poftiți în lumea statuilor lichide, a creaturilor misterioase și a ciupercilor albastre, a formelor jucăușe și a clopotelor stranii, a pălăriilor nemaivăzute și caruselelor cu adevărat amețitoare. Poftiți în lumea în care imaginația capătă formă și culoare. Poftiți în lumea a picăturilor de apă fotografiate de Corrie White.

“Pasiunea mea este fotografierea picăturilor de apă. O formă de artă macro-fotografică prin intermediul căreia fiecare își poate crea propriile modele lichide și în care fiecare model este unic. O formă de artă care îți permite să experimentezi ceea ce de obicei este invizibil ochiului uman.”

Da, oricât de mult v-ar putea mira, toate aceste minunate fotografii reprezintă picături de apă (și, uneori, de lapte). Sunt fotografii care au uimit – pe bună dreptate – o lume întreagă. Priviți (click pe imagini pentru mărire).

Mai multe fotografii pe site-ul oficial Corrie White.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Neagu Rodica

    fotografiile sunt minunate...iti bucura si ochiul si sufletul.

Comentează

Parteneri