Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Arta pe pâine

De ce fotografiez dansul

Frumoasa poveste a unor foarte frumoase fotografii. “Numele meu Luis Pons. Și sunt adesea întrebat de ce  fotografiez dansul.” “Am...

Continuare...


Powered by

Arta pe pâine

Sorin Tudorde @
8 December 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O nouă moda japoneza: transformarea feliilor de pâine prăjită în mici opere de artă.

O modă care se răspândește cu repeziciune având în vedere că este la îndemâna oricui: pur și simplu decupați o imagine într-o foiță de staniol și acoperiți felia de pâine cu ea înainte de a o prăji.

Și, evident, o modă care nu trebuie să ne mire prea mult de vreme ce japonezii au tradiție în a transforma pachețelele cu mâncare în artă (arta se numește bento și puteți să vedeți aici câteva exemple).

Și, vorbind despre simțul estetic al japonezilor: capacele de canalizare sunt transformate și ele în opere de artă. La fel și rezervoarele de gaz.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.