Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Aripile sperantei

Continuitatea spiritului românesc

De la bun început mă distanțez de orice urmă de xenofobie sau trumfalism naționalist și patriotard, duplicitar și șovinist, filistin...

Continuare...


Powered by

Autor: Grozavu Gabriela

Aripile sperantei

Grozavu Gabriela29 December 2015

Vreau să îmi dezbrac sufletul de orice decepție. De ce să visez la fericire când aș putea să mi-o creez singură? Dacă vreau să zbor, de ce, pur și simplu, nu îmi îmbrac aripile speranței și mă înalț în albastrul cerului adânc ghidată de dorință? O să mă tolănesc pe un nor de vată de zahăr albă. În felul acesta am să te privesc neîncetat. O să trimit din când în când o rândunică să îți șoptească cât de mult te iubesc.

Chipul am să ți-l pictez pe sufletul meu transformat acum in panză. Numele am să ți-l cânt în adierea blândă a vântului. Cu tine am să dansez printre stele ținându-ne de mâinile ce nu se vor fi atins vreodată…

Aripile-sperantei

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Grozavu Gabriela

Grozavu Gabriela

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri