Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Aripi

“A pricepe pentru ce nu poți pricepe”

“Ce somn adânc doarme spațiul dintre stele!” “A pricepe că nu poți pricepe și că nu ești în stare de-a...

Continuare...


Powered by

Aripi

Sorin Tudorde @
19 April 2012

Zborul: un vis pe care l-am avut fiecare. Măcar o dată în viață.

În anul 2006, pilotul elveţian Yves Rossy a devenit primul și singurul om din istoria aviaţiei care a zburat cu o “aripă autopropulsată”. Un record pe care continuă să-l dețină și în ziua de astăzi. În septembrie 2008, la 99 de ani de la prima traversare a Canalului Mânecii pe calea aerului, omul cunoscut de acum sub numele de Jetman a urmat traseul efectuat Louis Bleriot, realizând un zbor uimitor, care a fost difuzat în direct, în 165 de ţări.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.