Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

ARAD. Jurnal meu virtual

Dragoste la prima vedere, clasa întâi

It Boy /20 ans d’écart – o comedie spumoasă à la française. Deși e forfotă mare în comedia franțuzească, în care...

Continuare...


Powered by

ARAD. Jurnal meu virtual

Sorin Tudorde @
11 January 2016

O poveste despre maturizare, dragoste și nostalgie.

Alcătuit atât din momente reale, cât și suprarealiste, parțial din memoria, parțial din imaginația eroinei, locuri văzute de adult prin ochii copilului, momente care au modelat și au contribuit la dezvoltarea și cariera regizoarei Carmen Lidia Vidu, filmul “ARAD. Jurnal meu virtual” este o călătorie vizuală și o poveste despre maturizare, dragoste și nostalgie.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Fimul “ARAD. Jurnalul meu virtual” a debutat cu un premiu la festivalurile internaționale, obținând, în septembrie 2015, “Premiul Special al Juriului” la Indian Cine Film Festival 2015. În luna noiembrie, scurtmetrajul “ARAD. Jurnalul meu virtual” a câștigat și o mențiune la 4th Delhi Shorts International Film Festival-15.

Arad

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri