Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Anotimpurile inocentei

Constanța abandonată…

“Încet, totul se transformă în praf…” O serie de fotografii, de gânduri și de emoții exprimate de Andrei Simionel. “În...

Continuare...


Powered by

Anotimpurile inocentei

Sorin Tudorde @
26 October 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Nu cred că, la 18 ani, dragostea este altfel decât la 25 de ani. Sau la 30 sau 40 de ani.

Cred însă că, la 18 ani, ne îndrăgostim altfel. Pentru că avem incocența de a ne îndrăgosti total, fără temeri, fără remușcări și fără teama “imposibilelor posibilități”.

Fotografiile pe care le vedeți sunt realizate prin dubla expunere de către britanicul Liam Hart. Unele sunt realizate pe când Liam avea doar 17 ani ani, altele sunt fotografii realizate recent. La 18 ani. Pentru că aceasta este vârsta lui Liam: 18 ani.

O vârstă la care, proaspătul student al secției de fotografie din cadrul Universității din Portsmouth, își permite să se definească prin versurile unei melodii fără de vărstă: “nothing is real/ strawberry fields forever”.

 

Mai multe fotografii pe contul de flickr al lui Liam Hart.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.