Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Anonimul: ediție aniversară

Teatrul de Sufragerie vă așteaptă “Acasă”

Sambata, 23 martie, de la ora 20:00, noi va asteptam cu mare drag ACASA, la spectacolul Ruxandrei Coman pe textul...

Continuare...


Powered by

Anonimul: ediție aniversară

WebCulturade @
2 August 2013

Festivalul de Film Anonimul a ajuns la cea de a X-a ediție.

Ediția aniversară a Festivalului Anonimul se va desfășura în perioada 9- 18 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Iar acestea fiind spuse, iată și câteva dintre primele surprize dezvăluite de organizatori.

Cel mai recent film în regia lui Wong Kar-wai, Marele Maestru/ The Grandmaster deschide ediția aniversară a Festivalului Internațional de Film Independent Anonimul, vineri, 9 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Filmul a necesitat aproape un deceniu de pregătiri şi trei ani efectivi de producţie și va avea premiera în cinematografele din România în data de 13 septembrie.

Laureat al premiul Oscar, regizorul Istvan Szabo este invitatul de onoare al ediţiei aniversare a Festivalului.

Anonimul 10 prezintă în premieră absolută un proiect cinematografic inedit: trei actori au devenit regizori pentru câte un scurtmetraj, parte din Omnibusul Anonimul 10. Actorii Andi Vasluianu, Dorian Boguţă şi Emanuel Pârvu au scris scenariile şi şi-au regizat poveştile a căror acţiune este legată de locul în care se desfăşoară festivalul, Delta Dunării. Cele trei scurtmetraje vor fi prezentate publicului în premieră la ANONIMUL, vineri, 16 august, ca parte dintr-un film colectiv- Omnibus ANONIMUL 10, continuare a programului “Actori în spatele camerei”, iniţiat de ANONIMUL încă din 2008.

Mai multe informații pe site-ul Festivalului și pe pagina de facebook.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri