Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Anonimul: ediție aniversară

Inima pusă în colivie

White Bird in a Blizzard (2014) – thriller familial. Ce te faci când  ești o tânără de șaptesprezce ani și...

Continuare...


Powered by

Anonimul: ediție aniversară

WebCulturade @
2 August 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Festivalul de Film Anonimul a ajuns la cea de a X-a ediție.

Ediția aniversară a Festivalului Anonimul se va desfășura în perioada 9- 18 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Iar acestea fiind spuse, iată și câteva dintre primele surprize dezvăluite de organizatori.

Cel mai recent film în regia lui Wong Kar-wai, Marele Maestru/ The Grandmaster deschide ediția aniversară a Festivalului Internațional de Film Independent Anonimul, vineri, 9 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Filmul a necesitat aproape un deceniu de pregătiri şi trei ani efectivi de producţie și va avea premiera în cinematografele din România în data de 13 septembrie.

Laureat al premiul Oscar, regizorul Istvan Szabo este invitatul de onoare al ediţiei aniversare a Festivalului.

Anonimul 10 prezintă în premieră absolută un proiect cinematografic inedit: trei actori au devenit regizori pentru câte un scurtmetraj, parte din Omnibusul Anonimul 10. Actorii Andi Vasluianu, Dorian Boguţă şi Emanuel Pârvu au scris scenariile şi şi-au regizat poveştile a căror acţiune este legată de locul în care se desfăşoară festivalul, Delta Dunării. Cele trei scurtmetraje vor fi prezentate publicului în premieră la ANONIMUL, vineri, 16 august, ca parte dintr-un film colectiv- Omnibus ANONIMUL 10, continuare a programului “Actori în spatele camerei”, iniţiat de ANONIMUL încă din 2008.

Mai multe informații pe site-ul Festivalului și pe pagina de facebook.

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.