Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Anonimul 2011

Un bărbat, mai multe femei

Ce se mai poate face cu ajutorul machiajului? Ei bine… Paolo Ballesteros – make-up artist și vedetă de televiziune în...

Continuare...


Powered by

Anonimul 2011

Sorin Tudorde @
8 August 2011

A început cea de a opta ediţie a Festivalului de Film Anonimul.

În secţiunea Romanian Off a Festivalului, care se desfăşoară între 8 şi 14 august în Delta Dunării, la Sfântu Gheorghe, vor fi prezentate peliculele “Principii de viaţă” de Constantin Popescu, “Visul lui Adalbert” de Gabriel Achim, “Ursul”, de Dan Chişu, şi documentarele “Openfellas”, de Laurenţiu Calciu, şi “Noi doi”, de Claudiu Mitcu.

“Principii de viaţă”, cu Vlad Ivanov în rol principal, prezintă câteva zile din viaţa unui bărbat divorţat care încearcă să facă faţă provocărilor pe care le întâmpină. “Visul lui Adalbert”, debutul în lungmetraj al lui Gabriel Achim, este o comedie neagră despre comunism. Acţiunea filmului, care îl prezintă pe Gabriel Spahiu în rol principal, se petrece într-o fabrică din era comunistă, unde un grup de angajaţi decid să facă filmuleţe pentru a ilustra importanţa respectării normelor de protecţia muncii.

Și cum ne-am făcut un obicei din a vă prezenta spoturile de promovare ale Festivalului, iată-l și pe cel de anul acesta.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.