Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Animatii in nisip

Lumea: ce spectacol!

Despre oameni și despre bucuria de a trăi. O compilație spectaculoasă a unora dintre cele mai vizualizate videoclipuri de pe...

Continuare...


Powered by

Animatii in nisip

Sorin Tudorde @
15 July 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Gândul este doar un grăunte de nisip al imaginației…

Iar în mâinile Povestitorului, nisipul capată alt sens.

Artistul mexican Joe Castillo este autorul SandStory – un spectacol al imaginilor create în nisip. Un spectacol cu o coregrafia aparte, însoțit de muzică și povești. Pentru că un SandStory este însoțit, întotdeauna, de un ArtStory – o poveste pe care Joe o spune în timp ce desenează în nisip și care prinde contur cu ajutorul imaginilor.

Iată, în cele ce urmează, alte povești create de Joe Castillo. Sper să vă bucure la fel de mult cum m-au bucurat și pe mine.

Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.