Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Andrei Serban la Conferintele Teatrului National

Gala de Operă 2013

Un eveniment la care accesul este gratuit. Duminică, 8 decembrie 2013, orele 18.00 în Sala George Enescu a Universităţii Naţionale...

Continuare...


Powered by

Andrei Serban la Conferintele Teatrului National

Sorin Tudorde @
26 January 2011

Duminică, 30 ianuarie, ora 11:00, la Sala Atelier a Teatrului Naţional, Andrei Şerban va susţine conferinţa intitulată Despre Cehov sau Cine mai vrea să meargă la Moscova?.

“Prin personajele sale, Cehov ne arată că noi oamenii suntem atât de obsedaţi de ceea ce am dori să fim în mod ideal, atât de preocupaţi de viitor, un viitor iluzoriu, încât ignorăm ce suntem şi unde suntem în momentul prezent.

Ori proiectăm totul în trecut, absorbiţi de o imagine idealizată, îndulcită, sentimentală a ceea ce am fost odată – un alt fel de a scăpa de prezent, de teama de a ne vedea de noi înşine aşa cum suntem.”

Biletele au fost puse în vânzare la preţuri între 10 lei şi 23 lei.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri