Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Anatomia unui adio

Sărută-mi gândurile

M-am privit fugar în oglindă să văd câte dungi de viaţă am adunat… Tot ce am simţit, ce am trăit...

Continuare...


Powered by

Autor: Paula

Anatomia unui adio

Paula28 June 2016

Mai are rost sa îți scriu? Oricum a trecut ceva timp de când ai stat și m-ai ascultat cu adevarat.

Au trecut ploi și soarele a apus pe fața ta de prea multe ori. Ai spus să nu caut motive, cand tot ce vreau e un raspuns, o confirmare a faptului ca m-ai vazut candva așa cum te-am vazut eu. Am ajuns sa cred ca totul a fost un vis prost creat, o manifestare a iubirii ce a stat atâta vreme latentă în mine și a așteptat să descopere ochii tăi. Și tot ce simt acum e golul lăsat de tine și mă întreb daca toata vraja asta va disparea vreodată din inima mea. Te-am așteptat precum o zi de vara așteaptă ploaia și tu m-ai zdrobit cu ce e mai greu de îndurat- tăcerea. M-ai părăsit simplu- așa cum am ajuns să te cunosc si sa te caut acum în toate umbrele ce trec pe stradă. Poate cândva o să mă trezească diminetile fara să te am în gând, poate că nopțile se vor îndura de sufletul meu și vor face să dispari.

Se spune că timpul vindeca totul. Dar cum poate vindeca golul , cum poate bloca toate legaturile dintre amintirile ce zac cu atâta nepăsare în neuronii mei sătuli de atâta vinovație? Pentru că vinovată e inima care iubește, nu cea care pleacă.

anatomia

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Paula

| Facebook | De același autor

Pentru că a scrie înseamnă libertate, am ales să îmi transform sufletul în cuvinte.

    Comentarii
  1. MILIAN OROS

    Frumusețea este a celui care iubește și nu a celui iubit. Vinovată este inima care pleacă și nu cea care iubește, care dăruiește!„Dăruind vei dobândi!”, spunea N.Steinhardt

Comentează

Parteneri