Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Amnesty International: 50 de ani

Super-funia

În numele progresului… Acceptăm – ne dorim chiar! – să fim legați cu fire nevăzute menite a ne “ușura” viața...

Continuare...


Powered by

Amnesty International: 50 de ani

Sorin Tudorde @
4 June 2011

Împreună, am făcut o diferenţă pentru nenumărate vieţi.

“În urmă cu cincizeci de ani, indignarea singur om față de trimiterea în închisoare a doi studenţi care au închinat un toast pentru libertate, a inspirat o mişcare globală. Împreună, am militat cu succes pentru eliberarea de mii de oameni, închişi doar pentru că și-au exprimat opiniile. Împreună, am dat speranță pentru zeci de mii de femei şi bărbaţi care se confruntă intimidarea, violenţa sau chiar moartea. Împreună, am făcut o diferenţă pentru nenumărate vieţi.” (Amnesty International)

După ce v-am prezentat Scaunul Liber, iată și excelentul spot realizat de către Carlos Lascano pentru celebrarea a 50 de ani de la înființarea Amnesty International.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.