Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Amintiri din copilarie

Ascutitori

Câteva desene vesele, rezultate prin ascuțirea unor creioane. “Încerc de fiecare dată să creez o viziune pozitivă și distractivă despre...

Continuare...


Powered by

Amintiri din copilarie

Sorin Tudorde @
21 July 2011

Nu este niciodată prea târziu să reîncepi să crezi în povești.

Cel mai mare păcat al maturității este, probabil, acela că poveștile au tendința de a deveni simple înșiruiri de cuvinte. De parcă o ancoră nevăzută le-ar ține captive în copilărie.

Cu o imaginație debordantă, artista germană Jeannette Woitzik ne readuce aminte că puterea de a elibera poveștile stă în fiecare dintre noi. Că noi suntem cei care decidem dacă luăm poveștile cu noi atunci când trecem pragul maturității. Și dacă vom avea curajul să credem – și pe mai departe – în ele.

Firește, sunt imagini prelucrate în Photoshop. Însă candoarea pe care acestea o emană fac ca prelucrarea fotografiilor să fie de un firesc aparte.

Mai multe imagini de poveste pe site-ul artistei.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri