Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Amintiri din copilarie

Program de lucru

Știați că există un festival dedicat scurtmetrajelor de modă? Iar lucrurile nu sunt tocmai ușoare de vreme ce producțiile trebuie...

Continuare...


Powered by

Amintiri din copilarie

Sorin Tudorde @
21 July 2011

Nu este niciodată prea târziu să reîncepi să crezi în povești.

Cel mai mare păcat al maturității este, probabil, acela că poveștile au tendința de a deveni simple înșiruiri de cuvinte. De parcă o ancoră nevăzută le-ar ține captive în copilărie.

Cu o imaginație debordantă, artista germană Jeannette Woitzik ne readuce aminte că puterea de a elibera poveștile stă în fiecare dintre noi. Că noi suntem cei care decidem dacă luăm poveștile cu noi atunci când trecem pragul maturității. Și dacă vom avea curajul să credem – și pe mai departe – în ele.

Firește, sunt imagini prelucrate în Photoshop. Însă candoarea pe care acestea o emană fac ca prelucrarea fotografiilor să fie de un firesc aparte.

Mai multe imagini de poveste pe site-ul artistei.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.