Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Amintiri despre viitor

Întrebări

Sunt locuri pe care nu vrei să le descoperi. Sunt locuri în care vrei să ajungi. Sunt locuri în care...

Continuare...


Powered by

Amintiri despre viitor

Sorin Tudorde @
16 August 2012

Atunci când profețiile unor copii au devenit realitate.

În 1995, pentru a promova internetul în cadrul tinerei generații, mai mulți copii de clasa a cincea din cadrul școlii elementare Ray Bjork din Montana, SUA, au fost întrebați de ce ar fi bine să folosească internetul. Iar copiii au început să-și imagineze ce va însemna internetul în viitor. Răspunsurile lor au fost apoi folosite pentru a se realiza un scurt spot video care a fost difuzat în acel an de televiziunile locale. (Și, pentru a ne face o idee despre ce însemna internetul în 1995 să ne amintim că în 1991 a fost creată prima pagina web, că google a apărut abia în 1998, iar facebook, în 2004, aproape 10 ani mai târziu). Ei bine, precum veți vedea, toate profețiile pe care elevii le-au făcut în cadrul montajului de doar 60 de secunde au devenit astăzi realitate. Inclusiv obsesia pentru pisici a pasionaților de online. 🙂

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.