Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

American Beauty

Trei calendare neobisnuite

Calendarul cu cerneală In fiecare zi, cerneala din borcănel impregnează hârtia, formând conturul datei curente. Timpul se scurge în zig-zag...

Continuare...


Powered by

American Beauty

Sorin Tudorde @
11 December 2011

Frumusețea de dincolo de imaginile Hollywood-ului.

Cumva, când rostim America, ne gândim, aproape instinctiv, la SUA. Iar SUA, tot aproape instictiv, o gândim în clișeele Hollyood-ului, fie că acestea sunt politice sau artistice, fie că e vorba de muzică, de vedete sau de vedetism. Până și aceia care ajung dincolo de Ocean au tendința de a se întoarce cu tolba plină cu amintiri plastifiate, de parcă amintirile reale ar fi interzise sau de negăsit. Vă invit, în cele ce urmează, la o altfel de (re)descoperire a Americii: o redescoperire prin intermediul a trei filme scurte realizate în Oregon, Arizona și în sud-estul SUA.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri