Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

American Beauty

Adevarata piele

Un regizor român își croiește drum la Hollywood prin intermediul unui excelent scurtmetraj science fiction. True Skin este un scurmetraj...

Continuare...


Powered by

American Beauty

Sorin Tudorde @
11 December 2011

Frumusețea de dincolo de imaginile Hollywood-ului.

Cumva, când rostim America, ne gândim, aproape instinctiv, la SUA. Iar SUA, tot aproape instictiv, o gândim în clișeele Hollyood-ului, fie că acestea sunt politice sau artistice, fie că e vorba de muzică, de vedete sau de vedetism. Până și aceia care ajung dincolo de Ocean au tendința de a se întoarce cu tolba plină cu amintiri plastifiate, de parcă amintirile reale ar fi interzise sau de negăsit. Vă invit, în cele ce urmează, la o altfel de (re)descoperire a Americii: o redescoperire prin intermediul a trei filme scurte realizate în Oregon, Arizona și în sud-estul SUA.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri