Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

All Inclusive la Muzeul Naţional “George Enescu”

Gardianul

O parabolă pentru oamenii inteligenți. Despre temerile noastre de fiecare zi, despre pragurile pe care nu avem curajul să le...

Continuare...


Powered by

All Inclusive la Muzeul Naţional “George Enescu”

WebCulturade @
2 December 2014

Muzeul Naţional “George Enescu” deschide publicului un loc de gustat artă cu specific muzical în data de sâmbătă 13 decembrie, între orele 18-20.

All Inclusive este un eveniment cultural amplu ce oferă experienţe performative inedite şi concerte în spaţiul Palatului Cantacuzino. “Totul inclus” este un concept metaforă ce îi aparţine lui Irinel Anghel, ce are în vedere crearea unui spaţiu comun al artelor, un spaţiu interdisciplinar, viu, de acţiune şi interacţiune a artiştilor cu publicul.

Artistii-performeri Irinel Anghel, Paul Dunca, Cristina Lilienfeld, Ana Costea, Smaranda Găbudeanu, Valentina Chiriţă şi Mihai Dragomir, Darie Nemeş-Bota cu al său Glassharmonia (compus din studenţi UNMB) şi ansamblul SonoMania (director artistic Diana Rotaru) sunt gazdele unui popas culinar-artistic variat cu prezentări şi degustări suprarealiste, pe care locuitorii Bucureştiului şi-l pot trece în agendă pentru o seară de sâmbată memorabilă:

Mic dejun clasic cu artă vie • Snacksuri minimal-repetitive • Cramă şi Lounge electronic • Concert cameral cu meniuri inedite • Cina cea de pe urmă şi, desigur, • Performance art la pachet.

În Aula Palatului Cantacuzino, “Bucătăria Dianei” propune o listă eterogenă de “mâncăruri” care acoperă toate gusturile şi stilurile muzicale: piese mai iuţi, piese mai dulci, piese mai dramatice, cum pofteşte clientul. Avem de toate, de la meniuri tradiţionale pe bază de sonată hrănitoare la salate postmoderne şi garnituri de glissandi, pizzicati sau sunete multifonice.

Selecţii din meniu: Darie Nemeş-Bota, Violeta Dinescu, Sabina Ulubeanu, Nicolae Brânduş, Doina Rotaru, Cornel Ţăranu, Adrian Pop, Tiberiu Olah, Cristian Bence-Muk, Sebastian Androne, Diana Rotaru.

Echipa de bucătari va fi formată din mari gurmanzi şi specialişti ai muzicii contemporane: Raluca Stratulat (vioară), Mihai Pintenaru (clarinet), Laurenţiu Darie (fagot) şi Eugen-Bogdan Popa (violoncel). Invitat special al bucătarului-şef Diana Rotaru: ospătarul ospitalier Paul Dunca.

Artiştii performeri vad lucruri pe care altii nu le vad si prin ochii imaginatiei lor, creaza realitati. Ei se vor oferi pe tot parcursul serii celor care gustă arta vie prin acţiuni ce pot fi descoperite în toate încăperile muzeului. Pentru că, dacă este sâmbătă 13 decembrie, atunci, la Palat este All Inclusive!

Allinclusive

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.