Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Albastru

Cinci linkuri care ne-au plăcut

Așadar… 1. Pentru că “numai mâine nu-i poimâine”: iată de ce Ziua Copilului este sărbătorită de 1 iunie. (Și, dacă tot...

Continuare...


Powered by

Albastru

Sorin Tudorde @
21 July 2012

Câteva dintre picturile semnate de artistul nipon Fumiko Takai.

“Și-am zis verde de albastru,/ mă doare un cal măiastru/ și-am zis pară de un măr,/ minciună de adevăr,/ și-am zis pasăre de pește,/ descleștare de ce crește/ și secundă-am zis de oră,/ curcubeu de auroră,/ am zis os de un schelet,/ am zis hoț de om întreg/ și privire-am zis de ochi/ și că-i boală ce-i deochi./ Frunză verde de albastru,/ mă doare un cal măiastru,/ că am zis doar un cuvânt…” (Fragment din poemul Frunză verde de albastru al lui Nichita Stănescu)

Mai multe picturi semnate de Fumiko Takai puteți găsi aici.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. GRM

  Haiku

  Fumiko Takai
  În albastru nuanțat
  Simbol prezentat.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.