Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Alb si negru (in culori)

Șchiopătând

Ea își dorește să plece, el și-ar dori ca ea să rămână… De fiecare dată, atunci când părăsești o relație,...

Continuare...


Powered by

Alb si negru (in culori)

Sorin Tudorde @
10 October 2012

Un excelent exemplu de creativitate.

Alb și negru (în culori) este un scurt film realizat de americanul Eran Amir. Ideea este următoarea: tot ceea ce veti vedea a fost filmat fără efecte speciale și fără a se aduce corecții de culoare. Și totuși, “miracolul” se întâmplă!

Cum a fost realizat filmul? Ei bine, totul a fost pictat mai întâi în alb-ngeru (da, totul: întreaga încăpere, obiectele înconjurătoare și chiar Amir!), iar apoi s-at filmat folosindu-se o cameră color. Sigur, ca din întâmplare, o sticlă de Coca Cola este pe masă. Însă, acolo unde există creativitate, plasarea de produs chiar nu deranjează în vreun fel. Iată un la fel de scurt making of.

Și, tot Amir este cel care a realizat și următorul film: o poveste spusă prin intermediul a 1.500 de fotografii, ținute în mâini de 500 de oameni diferiți, de pe întreg teritoriul Israelului.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.