Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Alarma

Speranță

Vremea de răsfăț mă leagă de-un vis Vremea de cântec îmi șuieră-n geam Dar plânge prezentul de dor prea mult...

Continuare...


Powered by

Alarma

Sorin Tudorde @
10 February 2014

Amuzant, despre lucruri foarte serioase.

Potrivit statisticilor, în Elveția există peste 8.200 de sirene pentru alarmarea populației în cazuri de urgență. Și, pentru că elvețienii iau în serios astfel de lucruri, în fiecare an, în prima zi de miercuri din luna februarie, este efectuat un test național al acestora. Dar, într-o țară renumită pentru precizie, pentru brânzeturi și, evident, pentru oi, cum promovezi o astfel de zi? Ei bine… 🙂

alarma

(via)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Lidia Otilia Danilof

    Renumită nu numai pentru precizie, dar să nu uităm vechimea constituţiei lor şi puţinele lor modificări din constituţie...

    "Elveția există ca stat în forma sa actuală de la adoptarea Constituției Federale Elvețiene în 1848. Precursorii Elveției au stabilit o alianță protectoare la sfârșitul secolului al XIII-lea (1291), formând o confederație de state ce a persistat secole de-a rândul."

    Ce fel de oameni sunt aceştia, nu pot înţelege! Să nu-şi modifice ei constituţia din doi în doi ani... este inadmisibil!

Comentează

Parteneri