Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Africa pentru Norvegia

Dorinţe în contra-timp

Ca ziua şi noaptea urlăm la luna amară şi stele în veci îndoiţi şi cuprinşi de-aceeaşi caducă poveste a naşterii...

Continuare...


Powered by

Africa pentru Norvegia

Sorin Tudorde @
24 November 2012

Norvegienii îngheață de frig, așa că africanii au decis să-și doneze caloriferele pentru a-i ajuta.

O excelentă acțiune de promovare.


Imaginați-va că aceasta ar fi singura informație despre Norvegia pe care o aveți. Ce părere v-ați forma despre această țară?

“Când spunem Africa, la ce ne gândim? La foamete, sărăcie, SIDA? Nu e de mirare, pentru că în campaniile umanitare și în media acestea sunt subiectele principale. Însă în timp ce aceste informații pot determina o acțiune a oamenilor pe termen scurt, pe termen lung ei ajung să nu mai fie interesați de subiect, pentru că nimic nu pare a se schimba.

Adevărul este că s-au petrecut multe schimbări în bine în țările africane și ne dorim ca oamenii să afle aceste lucruri. Trebuie să ne schimbăm modul simplist în care ne explicăm problemele din Africa. Dacă vrem să facem cunoscute lumii aceste probleme, trebuie să ne bazăm pe cunoașterea realităților și pe respect.”

O excelentă campanie de promovare realizată de Asociația Studenților Norvegieni în colaborare cu Fondul Internațional de Ajutor Academic.

(sursa: Africa pentru Norvegia)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri