Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Afise culturale

Ana Blandiana a fost desemnată “Poetul European al Libertăţii”

Ana Blandiana a câştigat marele premiu al competiţiei “Poetul European al Libertăţii” cu volumul “Patria mea A4”, care a apărut...

Continuare...


Powered by

Afise culturale

Sorin Tudorde @
9 August 2011

Ce ați zice dacă v-ați putea decora camera cu nuvela voastră preferată?

Spineless Classics este o companie din Marea Britanie care produce afişe ce conţin textul integral al unor opere clasice ca Alice în Țara Minunilor, Peter Pan sau Călătoriile lui Gulliver.

Designul afişelor este astfel conceput încât întregul text al operei literare să fie cuprins pe o coală cu dimensiunile de 100×70 cm. “Dimensiunea aparentă a fontului este de 4 puncte, ceea ce este perfect lizibil pentru cineva cu o vedere bună”, se specifică pe site-ul companiei.

“Fie că o iubești pentru că ți-a schimbat viziunea despre lume, sau doar pentru că te-a bucurat în timpul unei ore de relaxare, cartea preferată poate fi o parte importantă din ceea ce ești.”

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.