Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Afise culturale

Finisaj si lansare catalog Spatiu Expandat

Asociatia Volum Art va invita vineri, 28 octombrie 2011, ora 18.00, la Clubul Taranului, Str. Kiseleff, nr.3, Bucuresti (intrarea prin...

Continuare...


Powered by

Afise culturale

Sorin Tudorde @
9 August 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Ce ați zice dacă v-ați putea decora camera cu nuvela voastră preferată?

Spineless Classics este o companie din Marea Britanie care produce afişe ce conţin textul integral al unor opere clasice ca Alice în Țara Minunilor, Peter Pan sau Călătoriile lui Gulliver.

Designul afişelor este astfel conceput încât întregul text al operei literare să fie cuprins pe o coală cu dimensiunile de 100×70 cm. “Dimensiunea aparentă a fontului este de 4 puncte, ceea ce este perfect lizibil pentru cineva cu o vedere bună”, se specifică pe site-ul companiei.

“Fie că o iubești pentru că ți-a schimbat viziunea despre lume, sau doar pentru că te-a bucurat în timpul unei ore de relaxare, cartea preferată poate fi o parte importantă din ceea ce ești.”

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.